gay sex videos
free gay videos
young gay porn
Saturday, August 02, 2014
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Интерна медицина

There are no translations available.

Др. Зоран Јанев, специјалист интернист - кардиолог

Од 2009 – Акус Медикус
Од 1986 до 2009 година – Воена болница

Дијагностички иследувања:
 1.ЕКГ со мониторинг
 2.Холтер за крвен притисок 24 часа
 3.Холтер за ритам 24 часа
 4.Ехо на срце и крвни садови
 5.Стрес тест
 6.Спирометрија – алерго тестови, Др. Зоран Арсовски,
    Dr. Mr.Sc. med.
 7.Ехо на штитна жлезда. Др. Вењамин Мајсторов,
    Dr.Sc. med.
 8.Регулација на инсулинска терапија
 9.Испитување за дијабети
10.Комплет лабораторија
11.Вршење на систематски и периодични прегледи
12.Издавање на лекарски уверенија

janev.jpg 
interna_medicina


Заболувањата на срцето и крвните садови се најчестите болести на современиот човек и најчеста причина за смрт.

Превентивата, раното откривање и соодветното лекување се од големо значење, нив ги третира интернистот - кардилог.
Кардиологот ја воспоставува дијагнозата врз основа на амнезата (во разговор со пациентите за потечкотиите кои ги чувствува), со клинични преглед и по потреба со додатно дијагностицирање.  

ИНФОРМАЦИИ

Banner

ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ

Banner

ПАРТНЕРИ

siemens_logo

logo_rexton
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter